Een eeuw lang actief voor Hoorns erfgoed

Wandelroutes

In deze rubriek geven wij een indruk van wat u tijdens de Oud Hoorn stadswandelingen tegen kunt komen. Deze virtuele wandelingen wijken af van de stadswandelingen met de Oud Hoorn gidsen.
De agenda van de stadswandelingen met gidsen vind u hieronder.

Virtuele web wandelingen

Thema wandelingen

Agenda Oud Hoorn stadswandelingen

Tijdens de Oud Hoorn wandelingen bezoekt u fraai gerestaureerde interieurs en binnenstadstuinen. Enthousiaste gidsen vertellen u graag over de geschiedenis en het heden van Hoorn.
De hier boven staande web-wandelingen geven een kleine indruk van wat u tegen kunt komen.

• 07-07-2017 - Havenwandeling 19.30 u.

oudhoorn

Nadere informatie volgt. Startpunt is Centrum Varend Erfgoed.

Meer informatie over de wandelingen en de vereniging Oud Hoorn vindt u op www.oudhoorn.nl. U kunt ook een email schrijven naar info@oudhoorn.nl

• 21-07-2017 - Noorderkerkwandeling19.30 u.

oudhoorn

Nadere informatie volgt. Startpunt is Noorderplantsoen.

• 04-08-2017 - Koepoortswegwandeling 19.30 u.

oudhoorn

Nadere informatie volgt. Startpunt is Noorderplantsoen.