Een eeuw lang actief voor Hoorns erfgoed

Lidmaatschap

Meldt U aan als lid bij Vereniging Oud Hoorn. U ondersteunt met uw lidmaatschap niet alleen onze vereniging maar ontvangt als lid ook vier keer per kalenderjaar het Oud Hoorn kwartaalblad. U kunt ook een lidmaatschap cadeau doen. Een ideaal cadeau voor een bescheiden prijs.

kaart van Blaeu (Hoorn)

Soorten lidmaatschap

Gewoon lidmaatschap   € 22,50 per jaar.
Jeugdlidmaatschap   € 10,-- per jaar (tot 23 jaar)
Gezinslid, alleen in combinatie met een hoofdlidmaatschap   € 12,-- per jaar (zonder kwartaalblad)

Lidmaatschap voor het leven   u bent ouder dan 45 jaar, en betaalt eenmalig € 630
Lidmaatschap voor het leven   u bent ouder dan 55 jaar, en betaalt eenmalig € 450
Cadeaulidmaatschap   € 15,-- voor een (1) kalenderjaar (1/1 tm. 31/12)

Als u zich aanmeldt als gewoon lid, of als lid voor het leven, ontvangt u als presentje de herdruk "Kaart van Blaeu, Hoorn anno 1650"!

Machtiging

U kunt de Vereniging machtigen jaarlijks de contributie via een automatische incasso van uw bankrekening af te laten schrijven. Het machtigingsformulier daarvoor kunt u hieronder downloaden.
Machtigingsformulier

Wijziging of opzegging

Wijziging doorgeven Opzegging doorgeven

Of stuur een e-mail naar: leden@oudhoorn.nl

Mijn gegevens

* Verplicht in te vullen velden

Dhr.         Mevr.

Gewenst lidmaatschap:

Machtiging:

Machtigingsformulier

* Uw aanmelding wordt automatisch doorgezonden naar de ledenadministratie die u een bevestiging stuurt.