Meer dan een eeuw actief voor Hoorns erfgoed

Vereniging Oud Hoorn - Actualiteit

Vrijwilligers gevraagd voor de voorstelling 100 jaar Oud Hoorn   (29-10-2017)

logo oudhoornHelp mee met de voorstelling 100 jaar Oud Hoorn! Op zondag 19 november a.s. vindt de voorstelling ‘100 jaar Oud Hoorn’ plaats in de Parkschouwburg.

De voorstelling staat in de steigers, er is al veel werk verzet maar nu nog de puntjes op de i.

De organisatie vraagt hiervoor de medewerking van een aantal vrijwilligers voor diverse klussen op verschillende dagen, zoals:

 ==> Chauffeurs: 1 of 2 personen die techniek en decor willen halen en brengen vanuit het land. Liefst in bezit van een busje. Halen op de ochtend van 13 november. Terugbrengen op 20 november. Er komen misschien nog meer data bij.

==> Kleding maken: 3 personen om eenvoudige kostuums te maken. Voor mensen die overweg kunnen met een naaimachine.

==> Decorbouwers: aantal mensen voor het maken van attributen, o.a. spandoeken met leuzen, een grote 1, 2 en 3 voor de quiz Ren je Rot, smalle pilaartjes. Types die handig zijn met houtbewerking en verf.

==> Boeken beplakken: ongeveer 50 multomappen beplakken met een uitdraai van de voor- en achterkant van het boek. Dit heeft het koor in handen tijdens de voorstelling.

==> Opbouwen decor: 2 a 3 personen op maandagmiddag 6 november, maandagmiddag 13 november en zondagochtend 19 november. Sterke mannen of vrouwen die decorstukken willen klaarzetten voor de voorstelling en in de pauze.

==> Catering: zorgen voor koffie/thee e.d. tijdens generale repetitie op maandagavond 13 november en zondagmiddag 19 november. Eventueel iemand die het leuk vindt om een maaltijd te maken voor 10 a 15 personen voor op maandagavond 13 november 18:00 uur.

==> Begeleiding spelers: 2 a 3 personen die groepjes acteurs/zangers willen opvangen, kleedkamer wijzen, persoonlijk begeleiden. Maandagavond 13 en zondag 19 november.

==> Statafels: wanneer iemand in het bezit is van statafels, zouden we er graag een aantal lenen op 13 en 19 november.

Doet je mee? Laat het z.s.m. weten via e-mailadres:  100jaaroudhoorn@gmail.com  

Namens de organisatie alvast hartelijke dank!

Hartelijke groet,

Jelly Drijfhout

 

 

 

 

Nieuwsarchief